Voor onderzoek naar de gevolgen van een afwijking op chromosoom 12q is onderzoek nodig. En onderzoek is duur. Wij streven ernaar om een startkapitaal van € 300.000 te vergaren voor het opzetten van een onderzoeksteam. Onze medische adviesraad houdt daarbij de vinger aan de pols.

Om dit kapitaal bij elkaar te krijgen, hebben wij jou nodig, particulier of als bedrijf. In de afgelopen jaren hebben we al een forse stap gezet. 

Er zijn ontzettend veel lieve en gulle mensen en bedrijven die ons doel een warm hart toedragen. Maar € 300.000 is veel geld, dus moeten we het met z’n allen doen.

Decemberaktie 2021

Wil jij dit bijzondere jaar met je dierbaren op een mooie manier afsluiten? Of ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers of relaties? Steun dan onze decemberaktie.

 

In samenwerking met Strik Patisserie uit Nijmegen verkopen wij heerlijke (en mooie 😍) met de hand gespoten chocoladeletters. Daarnaast verkopen we ook in samenwerking met Wijnhandel De Halve Morgen uit Elst, prachtige (mousserende) wijnen.

Elk geschenk wordt feestelijk verpakt en wordt voorzien van informatie over Stichting 12q. Wij zijn voorzien van de ANBI status.

Open snel het bestelformulier, bestel en steun hiermee onze stichting!

Ik heb een bedrijf, wat kan ik doen?

Veel bedrijven verbinden zich aan een goed doel. Het is goed voor hun eigen PR en een periodieke storting is aftrekbaar. Dus waarom zou je het niet doen? Stichting 12q heeft de ANBI-status.

Giften

Het is dus mogelijk om een aftrekbare periodieke gift aan Stichting 12q over te maken. Wil je hier meer informatie over, stuur dan een mail, we nemen snel contact op.

Sponsoring

Sponsoren kan ook. Er zijn regelmatig projecten waarvan de opbrengst naar onze stichting gaat. Je kunt zelf een project organiseren, bijvoorbeeld een sporttoernooi. Dat levert het op:

  • een mooie netwerkbijeenkomst met jouw relaties;
  • een PR- momentje voor in jouw nieuwsbrief of op de site;
  • jouw logo en een verslagje op onze website.

Een andere mogelijkheid is dat je een door ons georganiseerde bijeenkomst sponsort.

Op de hoogte blijven van activiteiten?

Wil je op de hoogte blijven van onze ­sponsormogelijkheden, schrijf je dan hier in voor onze updates.

Direct even samen sparren over wat we samen kunnen doen, kan ook. Stuur dan een mail, we nemen binnen 24 uur contact met jou op.

Inspiratie en voorbeelden met mooie resultaten vind je op het actieoverzicht.

Ik ben particulier en wil graag helpen.

Natuurlijk kunnen particulieren ook sponsor worden van Stichting 12q. Wat fantastisch dat jij daar interesse in hebt. 

We hebben het  heel eenvoudig voor jou gemaakt zodat het weinig moeite kost. 

Wil je direct doneren dan kan dat door op de gele actiebutton te klikken.

Je kunt ook jouw donatie overmaken op rekeningnummer: NL85 RABO 0302 0837 82 ten name van Stichting 12q te Bemmel.

Ik wil graag praktisch helpen

Voor onze projecten hebben we regelmatig extra benen en handen nodig. Heb jij tijd om ons met praktische zaken te helpen? Dat zou geweldig zijn!

Stuur een mail naar ons activiteitenteam. ­Het zou mooi zijn om in jouw email aan te geven wat je graag zou willen doen of wat jouw specifieke talenten zijn. 

Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met jou op.

Nieuws en onze activiteiten

Team SterQ12

Team SterQ 12, bestaande uit de 5 vrienden: Jelle Bouma, Jack van Poll, Huub Feijen, Thijs Dubbers en Bart van de Venne hebben samen besloten geld in te zamelen voor Stichting 1...

Lees meer!

Decemberactie 2020

Elk jaar verkopen wij heerlijke chocoladeletters van Strik Patisserie uit Nijmegen en dit jaar hebben wij het uitgebreid met lekkere chocolade kerstkransen en prachtige wijnen e...

Lees meer!

Golfdag 2019

Voor de 2e keer is er op 4 oktober 2019 een golfdag georganiseerd door vrienden van Stichting 12q. Golfbaan Landgoed Welderen heeft ook ditmaal de baan ter beschikking gesteld v...

Lees meer!